Nuwoonruimte
Wilhelminastraat 32
2011 VN Haarlem

Tel: 023-5518822
Mail: info@nuwoonruimte.nl

Huren doe je via ons!

Huren in Haarlem
Haarlem is meer dan een grote stad met alle culturele en andere prachtige voorzieningen die daar natuurlijk bij horen. Het is een historische stad en heeft niet voor niks een aantal keren de prijs ‘Beste winkelstad van Nederland’ gekregen. Kortom, een stad om prettig te wonen. De nabijheid van Schiphol, Amsterdam, de zee en het strand, maken het wonen in Haarlem extra aantrekkelijk. Wil je van Haarlem je uitvalbasis maken? Kijk dan nu in ons uitgebreide aanbod van woningen. Grachtenpand, kamer, woonhuis, studio of appartement, goedkoop en exclusief, je vindt het allemaal in onze database.

Zelf op zoek...

Zelf op zoek gaan naar een geschikte woning kan een tijdrovende en kostbare aangelegenheid zijn. Het internet afgaan, tijd vrijmaken voor het bezichtigen, contracten opmaken of laten opmaken, is niet altijd eenvoudig. Daarbij ken je vaak de buurt en/ of omgeving niet. Nuwoonruimte.nl is dé woning specialist van Haarlem en kan jou maatwerk of droomwoning aanbieden.

Wij zoeken voor jou!
NUwoonruimte.nl is een professioneel makelaarskantoor dat werkt met vaste lage tarieven. Wij helpen je zoeken naar een kamer, studio, appartement of juist een luxe woning, voor een korte of lange periode.
Hierbij letten wij vooral op de prijs, de afwerking, de ruimte en vooral op de locatie. Door onze jaren lange ervaring en expertise in de stad Haarlem vinden wij altijd de woning die voldoet aan jouw woonwensen. Dus: schrijf je nu in en bekijk ons actuele aanbod!

Wij plaatsen onze woningen ook op huurwoningen.nl