Nuwoonruimte
Wilhelminastraat 32
2011 VN Haarlem
WILT U EEN GRATIS WAARDEBEPALING VAN UW WONING? BEL ONS NU!
Tel: 023-5518822
Mail: info@nuwoonruimte.nl

Bel ons nu op: 023-5518822

Meer informatie?
Bel: 023-5518822

Topper

Sloterkade 160
AMSTERDAM

2 slaapkamers • 71 m²

€ 350.000,- k.k.

Topper

 • PlaatsAMSTERDAM
 • StraatSloterkade
 • Soort woningBenedenwoning
 • Type woningAppartement
 • Prijs€ 350.000,- k.k.
 • Beschikbaarheid-
 • Woonoppervlakte71 m²
 • Perceeloppervlakte0 m²
 • Bouwjaar1988
 • Aantal verdiepingen1
 • Kamers3
 • Slaapkamers2
 • Interieur-

Ruim wonen aan de prachtige Schinkel in Oud-Zuid!

OPEN HUIS:
DINSDAG 4 DECEMBER 2018 VAN 15.00 UUR TOT 18.00 UUR

Wat wil je nog meer? Een eigen tuin, 2 ruime slaapkamers, geen erfpacht én vrij uitzicht over de prachtige Schinkel! In één van de leukste buurten van Amsterdam ligt op de begane grond dit fijne appartement van maar liefst 71 m2 (NEN 2580) op eigen grond. Precies op de grens van de Schinkel- en de Hoofddorppleinbuurt.

DE WONING
Via de entree met tochtportaal kom je de ruime woonkamer met open keuken binnen. De keuken en woonkamer zijn samen maar liefst 30 m2 groot. De keuken is eenvoudig en aan vernieuwing toe. Gelukkig is hier alle ruimte om een heerlijke, nieuwe leefkeuken te creëren.
Vanaf de woonkamer heb je een prachtig vrij uitzicht over de Schinkel. Hierdoor ontstaat een levendig beeld met alle bootjes die voor je raam langs varen.
Verder heeft de woning twee ruime slaapkamers aan de rustige achterzijde. De eerste slaapkamer met inbouwkast is maar liefst 15,5 m2 groot. Vanaf deze kamer heb je uitzicht over het groen en je eigen terras aan de achterzijde.
De tweede slaapkamer (11 m2) is ideaal als kinder- werk- of logeerkamer. Ook vanaf deze kamer heb je weer uitzicht over de tuin.
De badkamer is zeer eenvoudig en dient gemoderniseerd te worden. Wederom is hier wel weer alle ruimte (5 m2) om een prachtig nieuwe badkamer te maken. Daarnaast is er nog een separaat toilet en een ruimte voor de Cv-ketel.
Aan het einde van de gang is de toegangsdeur tot je eigen tuin. Hier heb je een heerlijk beschut en overkapt terras van maar liefst 11 m2 gelegen op het westen, waardoor je aan het eind van de dag nog heerlijk zon hebt. Daarnaast is er ook nog een hele grote gemeenschappelijke tuin voor het gehele appartementengebouw. Ook hier mag je gebruik van maken.
Bij het appartement hoort ook nog een separate berging van 5,5 m2.

LIGGING
De ligging van dit appartement is fantastisch. Het ligt op de grens van de gewilde Schinkel- en Hoofddorppleinbuurt in Oud-Zuid. Centraal in de stad, maar toch vrij en open. Alles wat je nodig hebt is op loopafstand. Ontspanning vind je in het Vondelpark, de boodschappen doe je aan de Sloterkade, Zeilstraat, Hoofddorpplein of Amstelveenseweg,. Daar vind je de leukste winkeltjes, cafeetjes en restaurants.
De Sloterkade ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer. Ook de bereikbaarheid met de auto is uitstekend, via Hoofddorplein naar de A10 West of via de Amstelveenseweg naar de A10 Zuid.

OPLEVERING
In overleg

HET PARKEREN
Betaald parkeren op de openbare weg. Als bewoner is het momenteel mogelijk om een parkeervergunning te verkrijgen. Er is wel een wachttijd.


DE VRAAGPRIJS
Vraagprijs € 350.000,-- kosten koper

BIJZONDERHEDEN:

- Gelegen op eigen grond
- Ruim appartement van 71 m2 (conform NEN 2580)
- Vrij uitzicht over de Schinkel
- Twee ruime slaapkamers
- Eigen overdekte terras van 11 m2
- Toegang tot de gemeenschappelijke tuin
- Separate berging van 5,5 m2
- Professioneel VvE beheerde met huishoudelijke reglement en goede
reserve.
- Servicekosten bedragen € 115,40 per maand.
- Notaris: naar keuze koper

Ben je enthousiast geworden over dit prachtige appartement? Mail ons op info@nuwoonruimte.nl voor meer informatie of om een bezichtiging te maken.

NuWoonruimte

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door NuWoonruimte Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Bedrijfslogo

Meer informatie?

Laat je gegevens achter:

Laat je gegevens achter:

Meer informatie over:

 • Sloterkade 160
  AMSTERDAM

  2 slaapkamers • 71 m²

  € 350.000,- k.k.

 • Laat je gegevens achter: