Beschrijving

Ruim appartement gelegen in historisch pand gelegen aan één van de leukste winkelstraten van Haarlem. Door de hoge en grote ramen is er veel lichtinval en wellicht het mooiste uitzicht van Haarlem! Het appartement is voorzien van 2 ruime slaapkamers, een woonkamer, badkamer en keuken. 
Deze woning is uitermate geschikt voor 2 young professionals; singles of stelletje.
Het appartement wordt gemeubileerd opgeleverd.
- € 1700,- inclusief gas, water, licht, kabel tv en wifi
- Waarborgsom € 2600,00
- Roken en huisdieren zijn niet toegestaan
- Eigenaar heeft het recht van gunning
- Deze woning is uitermate geschikt voor 2 young professionals; singles of stelletje
Bij interesse mailen naar info@nuwoonruimte.nl met een korte omschrijving over jezelf met betrekking tot je situatie, werk en salaris indicatie en indien mogelijk een link naar je profiel op LinkedIn.

WAT WILLEN WIJ GRAAG VAN JE WETEN:
- Het adres waarvoor je in aanmerking wenst te komen en wil bezichtigen
- Jouw leeftijd;
- Jouw maandelijkse inkomen ( Bruto of Netto );
- Heb je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde / onbepaalde tijd;
- Mocht je een afwijkende inkomens situatie hebben dan graag korte uitleg;
- Voor welk bedrijf werk je;
- Geen huisdieren;
- Vergeet niet jouw telefoonnummer te vermelden.

NUWOONRUIMTE makelaardij gaat netjes met je gegevens om conform privacy wetgeving. Jouw gegevens worden slechts en alleen besproken met de eigenaar van het appartement en niet gedeeld met derden. Als je niet in aanmerking komt voor een appartement dan worden jouw gegevens vernietigd. Jouw gegevens worden overigens pas met de eigenaar van de woning doorgenomen op het moment dat je aangeeft de bezichtigde woning te willen huren.

Indeling

Via de trap bereik je een gang met toegang tot de keuken met glas in lood deur, hoog plafond, 4 pits gastoestel, twee koelkasten met vriesvak, een oven, magnetron en grote bergkasten. Via de gang bereik je ook de badkamer met ligbad, wastafel, Wc, grote kast en wasmachine. Verder is er eigen toegang tot de eerste grote slaapkamer met dubbel bed, zitbank, tafel met stoelen, een TV en kast. De tweede slaapkamer is voorzien van een dubbel bed en een kledingkast. Ook is er een woonkamer met zitbank, een tafel met stoelen en een TV. Een bezichtiging waard!

Kenmerken