Beschrijving

Dit karakteristieke, recent compleet gerenoveerde en gemeubileerde appartement met ondermeer authentieke plafondbalken ligt midden in het centrum van Haarlem in een van de ' Gouden straatjes'. De vele restaurantjes, bars, winkels, musea en het station zijn om de hoek. Een schitterende houten vloer en de moderne badkamer en slaapkamer maken het plaatje compleet. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een vaatwasser, nespressomachine en oven/magnetron.
Bij interesse, graag mailen: info@nuwoonruimte.nl met een korte omschrijving omtrent je werksituatie, inkomen, het aantal personen dat gaat huren, huurperiode en alles wat je meer van belang acht om deze woning te verkrijgen. Bij grote voorkeur een link naar je LinkedIn profiel.
 Algemeen:
* Woonoppervlakte: ca. 60 m²
* Huurprijs per maand: €1.695,- incl., gas, water, licht, electra, kabel TV, Wifi, gemeubileerd.
* Waarborgsom: twee maanden huur
* Gestoffeerd en gemeubileerd
* Vrij uitzicht op de Warmoesstraat
* Gunstige ligging
* Beschikbaar per 1 augustus 2022
* De woning is niet bestemd voor studenten en/of woningdelers
* Roken en huisdieren zijn niet toegestaan
* Eigenaar heeft recht van gunning

Indeling

Indeling:

Eerste etage: royale overloop,  toilet, woonkamer en moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur w.o. koel/vries combinatie, 4 pits koken, vaatwasser, oven/magnetron en een Nespresso koffiemachine,.

Tweede etage: Overloop en de badkamer met wastafel en douche. Ruime slaapkamer met kledingkast en dubbel bed. Het geheel is volledig gemeubileerd en gestoffeerd.

Eerste verdieping

Royale overloop, toilet, woonkamer en moderne open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur w.o. koel/vries combinatie, 4 pits koken, vaatwasser, oven/magnetron en een Nespresso koffiemachine.

Tweede verdieping

Overloop en de badkamer met wastafel en douche. Ruime slaapkamer met kledingkast en dubbel bed. Het geheel is volledig gemeubileerd en gestoffeerd.

Kenmerken