Beschrijving

UNIEKE KANS ! TE HUUR  Prachtig, gerenoveerd en ruim 3 kamer appartement gelegen in statig monumentaal pand in de Cornelis Slegerstraat in hartje Zandvoort Centrum!

Direct in de straat, diverse leuke winkels en restaurants en uiteraard om de hoek het Zandvoortse strand en de duinen!

INDELING : 
Het appartement heeft een eigen entree, deze  bevindt zich aan de winkelzijde Grote Krocht.
Een heerlijke open ruime woonkeuken met veel licht inval door de grote raampartijen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een combi-magnetron en een vaatwasser. Tevens is er een grote hippe koelkast met vriezer aanwezig. Je kan hier een woonkamer met woonkeuken creëren. De tweede lichte kamer kan gebruikt worden als verlenging van de woonkamer maar is ook geschikt als werkkamer cq kantoor aan huis.

Via de hal bereik je de badkamer en slaapkamer en tevens de kelder. De moderne badkamer heeft een grote ronde spiegel met LED-verlichting boven de wastafel hangen en een inloopdouche. In de badkamer is er tevens plaats voor een wasmachine en eventueel een wasdroger. Het zwevend toilet is gescheiden van de badkamer. 

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer. 

Bijzonderheden :
- Het geheel is gestoffeerd met laminaten vloer ;
- Mogelijkheid tot parkeren middels vergunning ;
- Ruime kelder (circa 25m2) ;
- Huurprijs € 1.495,- per maand; exclusief, voorschot € 75,- voor verwarming en water. Elektra  op eigen naam. Wifi inclusief;
- Voor één of twee personen;
- Vlak bij het station;
- Minimale huurperiode is minimaal 1 jaar of 2 jaar, met optie op verlenging onbepaalde tijd.

JA, wil jij in aanmerking komen voor dit leuke appartement graag mailen naar info@nuwoonruimte.nl t.a.v. Miranda Jellinghaus met een volledige omschrijving met betrekking tot persoon, werk, salarisindicatie en de huurperiode. Bij grote voorkeur een link naar je Linkedin profiel.

Kenmerken