Beschrijving

TIJDELIJK TE HUUR PER 6 SEPTEMBER 2020 TOT 1 APRIL 2021 ROOKVRIJE KLEINE STUDIO IN HARTJE CENTRUM ZANDVOORT.

Heerlijk wonen op 200 meter van het strand! Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Zandvoort, loopafstand van een supermarkt en loopafstand van het treinstation.

RELATIEPROBLEMEN? EVEN OP ADEM KOMEN EN JE HOOFD LEGEN? TIJDELIJKE VERBOUWING? BEN JE OP ZOEK NAAR EEN FIJNE PLEK OM NA JE WERK TOT RUST TE KOMEN VAN ALLE HECTIEK?

Deze leuke knusse volledig gemeubileerde studio - appartement (25 M2) ligt op 350 meter van het Noordzeestrand en in het bruisende centrum van Zandvoort. De studio Kerkplein 7C voorzijde beschikt over een eigen kitchenette met vaatwasser. Tevens is er een eigen badkamer met douche en toilet aanwezig. In je eigen keuken kan je zelf kleine maaltijden bereiden. De keuken is uitgerust met een vaatwasser en een koelkast. 

In de directe omgeving vind je een verscheidenheid aan cafés, restaurants en winkels. Het station van Zandvoort bevindt zich op 6 minuten loopafstand.
Huurprijs is € 1,000,- inclusief gas, water en elektra en internet.

Bel voor meer informatie of een bezichtiging : +31 6 28 44 35 33 of stuur een email naar info@nuwoonruimte.nl Miranda Jellinghaus

Kenmerken