Beschrijving

TIJDELIJK TE HUUR PER DIRECT TOT 1 APRIL 2022

Heerlijk wonen op een paar meter van het strand!

RELATIEPROBLEMEN? TIJDELIJKE VERBOUWING? OF BEN JE OP ZOEK NAAR EEN FIJNE PLEK OM NA JE WERK TOT RUST TE KOMEN VAN ALLE HECTIEK? TIJDELIJK TE HUUR!

Hou jij van het strand en de zee? Dan is deze complete benedenwoning op slechts enkele meters van het strand in Zandvoort écht iets voor jou. Hier kun je na een drukke werkdag nog even lekker uitwaaien op het strand. Of in het weekend nog even genieten van de najaarszon met een kopje koffie op je balkon. De woning ligt ook nog eens erg gunstig t.o.v. het openbaar vervoer. Het station van Zandvoort is slechts op een paar minuten lopen. Daarnaast is het ook mogelijk om je auto voor de deur te parkeren.

Per direct heerlijk appartement met een leuk balkon aan de achterzijde. Aantrekkelijk gelegen nabij het strand, centrum en het NS station.

Dit lichte, luxe ingerichte appartement (circa 75 m²) op de Begane Grond ligt In het centrum van Zandvoort  met 1 slaapkamer en nieuwe moderne woonkeuken.

Huurprijs € 1.375,- inclusief GWE en internet en 1 parkeerplaats.

Bij interesse, graag mailen: info@nuwoonruimte.nl met een korte omschrijving omtrent je werksituatie, inkomen, huurperiode en alles wat je meer van belang acht om deze woning te verkrijgen. Bij grote voorkeur een link naar je LinkedIn profiel.

Kenmerken