Beschrijving

Een unieke kans in een prachtige omgeving aan de weilandrand van recreatiepark Zonnehoek in Vijfhuizen! Rust, ruimte en natuur gaan hier hand in hand.

Meer vakantiegevoel in je leven? Zoek je af en toe de rust, maar wil je de grote stad niet missen? Dan moet je deze recreatiewoning Zonnehoek 138 in Vijfhuizen vlak bij Haarlem zeker eens bezichtigen. 

Deze prachtige VRIJSTAANDE RECREATIE WONING ligt namelijk op de perfecte locatie en staat op 309 m2 eigen grond en heeft een schitterende tuin met de mogelijkheid tot meerdere zonneterrassen. Voel de vrijheid! Geniet van het ochtendlicht in de woonkamer of op de overdekte veranda. 
Vrijstaand en landelijk recreëren maar toch verbonden met de Randstad. Door de unieke besloten ligging heb je veel privacy en kijk je vanaf de besloten tuin heerlijk uit op de weilanden.
Kijk naar de speelse vogels in de tuin. Laat je gedachtes los! Dit is een plek van contemplatie en inspiratie. Van ontspannen en opladen. 
Genieten van het vuur van de houtkachel, de geluiden van de natuur. Een magische plek waar je constant in contact staat met de elementen van de natuur. 
Je bent hier thuis! 

De woning:
Via de entree stap je direct in de fijne open keuken welke is  voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, combi-oven en een afzuigkap.  
Het koken doe je met een 5 pits gaskookplaat door middel van buthaangasflessen. Vanaf de ruime en lichte woonkamer heb je een prachtig uitzicht over de weilanden en de openslaande deuren geven je direct toegang naar de royale tuin met uitstekende bezonning. Wil je lekker uit de wind zitten dan kan je dit heerlijk doen onder de overkapping met glazen wanden. De badkamer bereik je ook via de keuken. 
Deze is voorzien van een inloopdouche en een wastafelmeubel en een zwevend toilet (septic tank). Via de badkamer heb je toegang tot de fijne slaapkamer.

Recreatiepark De Zonnehoek:
Recreatiepark De Zonnehoek is ideaal gelegen ten opzichte van Haarlem, Schiphol en Amsterdam. Landelijk wonen en toch dichtbij alle gemakken van de stad. Het park heeft een actieve VVE, zeer lage parkkosten (ongeveer € 275,- per jaar) en er is voldoende parkeergelegenheid voor uw eigen auto.
Op het park is permanente bewoning niet toegestaan. Voor de financiering zal je wel voor een groot deel eigen middelen moeten inbrengen (of financiering dankzij overwaarde op je woning).
De woning mag gebruikt worden voor zogenaamde ‘’verblijfsrecreatie”. Dit betekent formeel dat er overnacht mag worden tussen 1 april tot 1 oktober en tijdens de weekenden en de vakantieperiodes. Het park is het gehele jaar geopend.

De tuin:
Deze prachtige recreatiewoning staat op een ruime kavel van maar liefst 309 m2 (EIGEN GROND).
De tuin is perfect onderhouden en heeft een aparte overdekte veranda cq overkapping  waar je de hele dag dag lekker in de zon kunt genieten van het fantastische buitenleven. En er is parkeergelegenheid direct naast de woning.

Ben je ook enthousiast over geworden deze Zonnehoek 138?
Dit is de plek waar je echt tot rust kan komen en je gedachtes los kan laten. 

Bijzonderheden:
* Recreatiewoning op 309 m2 eigen grond
* Unieke beschutte ligging met veel privacy, uitzicht op de weilanden
* Parkeergelegen direct naast de woning
* Verwarming gaskachel en houtkachel, gedeeltelijk elektrische vloerverwarming in woonkamer

Kenmerken