Beschrijving

Dit noemen we nou een pareltje, deze mooie VRIJSTAANDE RECREATIE WONING op eigen grond (298 m2) aan de weilandrand van recreatiepark Zonnehoek in Vijfhuizen! 

Deze zeer goed onderhouden recreatiewoning ligt namelijk op de perfecte locatie. Door de unieke besloten ligging heb je veel privacy en kijk je vanaf de besloten tuin heerlijk uit op de weilanden. 
Dankzij de overdekte serre kan je optimaal genieten van het buitenleven. Daarnaast is er een vrijstaande berging en ook nog eens een heerlijke overdekte veranda. De ruime tuin is een paradijs voor iedereen met groene vingers, hier heb je iedere dag het gevoel dat het vakantie is. 
Steeds meer mensen kiezen er voor om een recreatiewoning te kopen, vooral nu er veel thuisgewerkt wordt en het reizen naar het buitenland wat moeilijker gaat is er niets fijner dan regelmatig in eigen land te ontspannen en met een mini-break op een andere plek te kunnen vertoeven.

Zonnehoek 162 in Vijfhuizen is echt van alle gemakken voorzien. 

De woning
Deze bungalow is solide en in 2018 volledig opnieuw gebouwd en volledig geïsoleerd en alle ramen zijn voorzien van dubbel glas.
Er bevindt zich een ruime woonkamer met bergzolder en vloerverwarming door middel van een warmtepomp, een warmtepomp die warmte van buiten naar binnen brengt. Een mooie open keuken met diverse inbouw apparatuur waaronder een vaatwasser en een oven. 
Vanuit de woonkamer heb je via de serre en de openslaande tuindeuren direct contact met de schitterende tuin. 
Er bevindt zich een aparte slaapkamer met ruimte voor kledingkasten. Via de slaapkamer kom je in de badkamer met zwevend toilet (septic tank) en deze heeft een douche 3n wastafelmeubel en er is tevens een wasmachine & wasdroger aansluiting aanwezig.

Recreatiepark De Zonnehoek:
Recreatiepark De Zonnehoek is ideaal gelegen ten opzichte van Haarlem, Schiphol en Amsterdam. Landelijk wonen en toch dichtbij alle gemakken van de stad. Het park heeft een actieve VVE, zeer lage parkkosten (ongeveer € 275,- per jaar) en er is voldoende parkeergelegenheid voor uw eigen auto. 
Op het park is permanente bewoning niet toegestaan. Voor de financiering zal je wel voor een groot deel eigen middelen moeten inbrengen (of financiering dankzij overwaarde op je woning). 
De woning mag gebruikt worden voor zogenaamde ‘’verblijfsrecreatie”. Dit betekent formeel dat er overnacht mag worden tussen 1 april tot 1 oktober en tijdens de weekenden en de vakantieperiodes.  Het park is het gehele jaar geopend.

De tuin:
Deze prachtige recreatiewoning staat op een ruime kavel van maar liefst 298 m2 (EIGEN GROND). 
De tuin is perfect onderhouden en heeft een serre en een aparte veranda waar je de hele dag dag lekker in de zon kunt genieten van het fantastische buitenleven.

Ben je ook enthousiast over geworden deze Zonnehoek 162?
Dit is de plek waar je echt tot rust kan komen. Vandaar dat ik je graag uitnodig voor een bezichtiging. 

Bijzonderheden:
* Recreatiewoning
* Unieke beschutte ligging met veel privacy, uitzicht op de weilanden
* De woning wordt gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden
* Midden in de natuur wonen maar toch dichtbij alle voorzieningen
* Warmtepomp (Panasonic Aquarea warmtepomp)

Bel Miranda Jellinghaus +31 6 28 44 35 33 voor een bezichtigingsafspraak.

Kenmerken