Zonnehoek 79_FINAL.jpg Zonnehoek 106_06.jpg Zonnehoek 106_04.jpg Zonnehoek 106_05.jpg Roze-dahlias-in-de-tuin.jpg Zonnehoek 106_02.jpg Zonnehoek 106_16.jpg Zonnehoek 106_09.jpg Zonnehoek 106_11.jpg Zonnehoek 106_12.jpg Zonnehoek 106_18.jpg Zonnehoek 106_03.jpg Zonnehoek 106_17.jpg Zonnehoek 106_07.jpg Zonnehoek 106_10.jpg Zonnehoek 106_19.jpg Zonnehoek 79_Sunset.jpg
Zonnehoek 79_FINAL.jpg
Zonnehoek 106_06.jpg
Zonnehoek 106_04.jpg
Zonnehoek 106_05.jpg
Verkocht

Verkocht: Zonnehoek 106, 2141 DR Vijfhuizen

€ 100.000,- k.k.
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 287 m²
Status Verkocht
Recreatie object
Aanvaarding In overleg

Beschrijving

BOUW JIJ BINNENKORT JE EIGEN RECREATIEWONING OF TINY HOUSE (45m2) OP EEN UNIEKE, RUSTIGE EN LANDELIJKE LOCATIE in recreatiepark Zonnehoek in VIJFHUIZEN?

Liefhebbers van recreatiepark Zonnehoek in Vijfhuizen opgelet! Eens in de zoveel tijd krijgen we een speciaal project te koop op het geliefde recreatiepark Zonnehoek.
Grijp deze unieke kans! Op Zonnehoek 106 komt een kavel vrij waar je je droom kunt verwezenlijken: een eigen Tiny house / recreatiewoning bouwen in je eigen bouwstijl en indeling, met een schitterende ruime tuin die omringd wordt door hoge begroeiing waardoor je volop kunt genieten van al dat groen en ook nog eens met heel veel privacy.
De locatie biedt keuzes: gezellig samen tuinieren of lekker rustig in je eigen tuin ontspannen.
Wil jij ook in een omgeving recreëren waar je omringd wordt door groen? Met ruimte voor meer beweging? Rust om je heen? Met een tuin waar je zelf groenten of kruiden kweekt, je samen met je gezin of in je eentje heerlijk vermaakt? Kortom, terug naar de natuur in een omgeving waar je een gezondere manier van leven kunt vormgeven?

Situatie:
Op het kavel (287 m2) dat aangeboden wordt heb je de mogelijkheid om een vrijstaande recreatiewoning of Tiny house van maximaal 45 m2 te bouwen.
Het is goed om te weten dat de kavel in de huidige staat wordt verkocht. What you see is what you get.

Alle voorzieningen dichtbij:
Dit kavel ligt op een uitstekende locatie nabij het centrum van Haarlem. De omgeving biedt je tal van recreatieve mogelijkheden en daarbij zijn Amsterdam, Zandvoort, Hoofddorp en Schiphol ook gemakkelijk en snel te bereiken.

Recreatiepark De Zonnehoek:
Recreatiepark De Zonnehoek is ideaal gelegen ten opzichte van de Randstad. Landelijk wonen en toch dichtbij alle gemakken van de stad.
Het park heeft een actieve VVE, zeer lage parkkosten (ongeveer € 275,- per jaar) en er is parkeergelegenheid voor je eigen auto.
Op het park is permanente bewoning niet toegestaan. Voor de financiering zal je wel voor een groot deel eigen middelen moeten inbrengen (of financiering dankzij overwaarde op je woning).
De woning mag gebruikt worden voor zogenaamde ‘’verblijfsrecreatie”. Dit betekent formeel dat er overnacht mag worden tussen 1 april tot 1 oktober en tijdens de weekenden en de vakantieperiodes. Het park is het gehele jaar geopend.

De tuin:
De ruime tuin maakt het recreëren op de Zonnehoek natuurlijk helemaal aantrekkelijk. Deze recreatiewoning staat op een ruime kavel van 287 m2 (EIGEN) grond.
Daarnaast biedt het veel privacy en is het een paradijs voor tuinliefhebbers met groene vingers. Zo zijn er meerdere zonneterrassen aanwezig en zijn er volop mogelijkheden om optimaal te kunnen genieten van het fantastische buitenleven tijdens elk seizoen van het jaar.

Ben je ook enthousiast geworden over deze mooie kavel op Zonnehoek 106 en wil je graag je eigen recreatiewoning bouwen?
Bel of email ons voor een bezichtigingsafspraak op +31 6 28 44 3533 of info@nuwoonruimte.nl.

Bijzonderheden:
* Bouwkavel op 287 m2 (EIGEN) grond;
* Elektra aansluiting is reeds aanwezig;
* Let op geen hypotheek mogelijk, je dient over eigen middelen te beschikken;
* Gelegen op het fraaie goed onderhouden park "De Zonnehoek";
* Parkeergelegenheid op zeer korte afstand van de recreatiewoning;
* Verkoop geschiedt onder voorbehoud gunning verkoper;
* Geen riolering aanwezig, wel mogelijkheden tot het aanleggen van een septic tank;
* Prachtige tuin met vijver;
* Men moet kennis hebben genomen van het bestemmingsplan van het perceel;
* Ter inspiratie is een recreatiewoning getoond;
* De kavel wordt kosten koper (k.k.) aangeboden;

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00568
Vraagprijs € 100.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 26 augustus 2022
Laatste wijziging Vrijdag 14 april 2023
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 287 m²
Locatie
Ligging Afgelegen
Platteland
Vrij uitzicht
Zelfstandig
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 1

Kaart

Sluiten

Recent bekeken